Haal meer uit SiteKiosk

Met SiteKiosk kan op een veilige manier een website of webshop getoond worden. Echter zijn er meer mogelijkheden om SiteKiosk in te richten en te personaliseren. Bekijk hieronder enkele aanvullende mogelijkheden van SiteKiosk.

Skin

Wist je dat je met een SiteKiosk Skin nieuwe functies aan een webbrowser kunt geven? Het is namelijk mogelijk om externe hardware te koppelen met SiteKiosk.

Functies

  • Bedieningsknoppen in je eigen huisstijl, zoals bijvoorbeeld home, forward en backward
  • Popup-melding als bevestiging voordat de sessie wordt herstart (logout functie)
  • Het weergeven van een laad-animatie
  • Knop die een popup-formulier toont waarbij de data via e-mail wordt verzonden
  • Lokaal opnemen en opslaan van een videofragment
  • Koppeling met hardware, bijvoorbeeld een barcode scanner. Met SiteKiosk Skin kunnen wij een koppeling maken, zodat bij een unieke barcode een bepaalde webpagina wordt weergegeven. Zo hoeven klanten het product niet op te zoeken in de webshop, maar kun je met een scan naar de productpagina in de webshop gaan!

SiteKiosk Skin experts

Onze experts kunnen siteKiosk Skins maken en nieuwe functies aan een webbrowser geven!
Ook hebben ze ervaring met het koppelen van hardware, zoals bij de ANWB-bestelzuilen.

 

 

 

Homepage 2.0 

Met een custom homepage kun je linken naar verschillende URL's. Onze experts kunnen een homepage maken in de gewenste stijl met knoppen die naar andere URL's verwijzen.

Configuratie

SiteKiosk instellingen
SiteKiosk heeft naast het beschermen van het besturingssysteem meer mogelijkheden. Onze experts kunnen in overleg bepalen welke SiteKiosk instellingen het beste passen per project. Zoals een pagina Blacklist en Whitelist, het blokkeren van vensters, printbeheer, uiterlijk van de webbrowser. Neem contact op voor alle instellingen.

Windows Hardening
Met Windows Hardening kunnen wij bij pc's met SiteKiosk de beveiliging en bescherming verhogen. Dit is een pakket van veiligheidsmaatregelen die in het Windows besturingssysteem wordt uitgevoerd. Hierbij worden 80 tot 100 punten aangepast, waarbij voornamelijk overbodige en onveilige routines van het besturingssysteem worden uitgeschakeld.

SiteRemote instellingen
Wij kunnen zorgen dat alle computers in een project verbinding maken naar de SiteRemote Server. Voor het beheer maken wij op de server de juiste groepen en gebruikersaccounts aan.

Security
Als extra beveiligingslaag heeft SiteKiosk een beveiligde Windows useraccount waarin SiteKiosk automatisch start.  Dit useraccount passen wij waar nodig aan voor een optimale bescherming van het Windows besturingssysteem.

Windows LTSB

LTSB staat voor “Long Time Servicing Branch” en is een speciale versie van het Windows besturingssysteem die alleen zaken bevat om een applicatie zoals SiteKiosk te laten werken. Ook krijgt deze Windows versie enkel de hoognodige beveiligingsupdates, zodat het de werking van SiteKiosk niet verstoord. Onze experts kunnen “images” maken waarin alle bovenstaande veiligheidsmaatregelen opgenomen zijn. Een “image” kan gebruikt worden om duplicaten te maken voor bijvoorbeeld een grote uitrol van SiteKiosk computers.

Full-service project

hardware | software | installatie | beheer

We maken zelf geen websites of webshops, maar we hebben wel webdevelopers in dienst die kunnen ondersteunen om de website of webshop te optimaliseren voor gebruik op een informatiezuil, webshopzuil of bestelzuil.

 

Koppeling met pin, scanner of printer? 

Wil je een pinautomaat, dan zal een koppeling gemaakt moeten worden tussen de webshop en pinautomaat. Om deze koppeling te maken kunnen we een API aanleveren van een Payment Service Provider (PSP) zoals Pay.nl en Buckaroo. Zodra de koppeling voltooid is kun je betalen met pin.

 

Ook bij een scanner of printer zal altijd een koppeling tussen de hardware en SiteKiosk gemaakt moeten worden. 

Ervaringen delen

Wij delen graag onze ervaringen over projecten met SiteKiosk die wij hebben uitgeleverd!
Denk aan projecten voor ANWB, Boots, Berden Mode en VVV Zeeland.

contact