Touchscreen met SiteKiosk 

Toon een webshop of website op een touchscreen of inbouwscherm met SiteKiosk!
Ideaal als informatiepunt, om extra beleving te creëren of om klanten te inspireren.

Laat klanten veilig gebruikmaken van het internet op een touchscreen.
Bekijk hieronder enkele oplossingen met SiteKiosk.

 

Touchscreens en digital signage voor Leidsche Rijn Centrum


SiteKiosk wordt gebruikt voor informatievoorziening en digital signage voor Leidsche Rijn Centrum. Voor een veilige weergave van websites en html applicaties zijn alle schermen voorzien van SiteKiosk.

 

  • Met SiteKiosk Plus wordt een interactieve plattegrond en andere informatie weergegeven via een (webbased).
  • Met SiteKiosk Basic wordt via een weblink digital signage weergegeven.

Touchscreen als informatiepunt voor Landal


In de ontvangsthal van Landal Strand Resort Ouddorp Duin hangt een touchscreen met SiteKiosk Plus waarop de website van VVV Ouddorp wordt getoond. Zo kunnen toeristen gemakkelijk informatie over de regio bekijken.

 

  • Met SiteKiosk Plus wordt de website van VVV Ouddorp getoond en met het on-screen toetsenbord kan informatie snel worden gevonden.

Wallunit als informatiepunt voor Fioretti College


Bij het Fioretti College hangt een wandunit met SiteKiosk Plus waarop de website van de school wordt getoond. Hierop kunnen leerlingen inloggen in Magister en onder andere de punten, agenda en het lesrooster bekijken.

 

  • Met SiteKiosk Plus wordt de website van de school getoond en met het on-screen toetsenbord kunnen leerlingen inloggen.

Inspiratieschermen voor KARWEI


In de nieuw verbouwde winkels van KARWEI hangen inspiratieschermen met SiteKiosk waarop een webpagina van KARWEI wordt getoond. Zo kan KARWEI beleving creëren en haar klanten op een interactieve manier inspireren.

 

  • Met SiteKiosk wordt de website van KARWEI getoond en kunnen zij klanten op een interactieve manier inspireren.

Touchscreen voor Hema


In de Hema van Zierikzee hangt een touchscreens met SiteKiosk Plus waarop een website wordt getoond. Zo kunnen klanten gemakkelijk informatie over de streek opzoeken.

 

  • Met SiteKiosk Plus wordt de website van VVV Zierikzee getoond en met het on-screen toetsenbord kan informatie over de streek worden opgezocht.

Touchscreens voor VVV Zuid-Limburg


Op verschillende locaties in de provincie Zuid-Limburg hangen meer dan 50 touchscreens met SiteKiosk Plus waarop een website wordt getoond. Zo kunnen toeristen gemakkelijk informatie over de regio bekijken.

 

  • Met SiteKiosk Plus worden locale websites van VVV Zuid-Limburg getoond en met het on-screen toetsenbord kan informatie snel worden gevonden.

Touchscreens met SiteKiosk voor BCC


In BCC-winkels hangen touchscreens met SiteKiosk Plus waarop de website van BCC wordt getoond. Het assortiment is per winkel verschillend, maar zo kunnen klanten altijd het volledige assortiment bekijken.

 

  • Met SiteKiosk Plus worden de website van BCC getoond en met het on-screen toetsenbord kunnen alle producten van BCC worden opgezocht.