Webshopzuil met SiteKiosk

het omnichannel verkooppunt

Toon een webshop op een webshopzuil of bestelzuil met SiteKiosk!
Ideaal als shop-in-shop toepassing!

Laat klanten veilig online shoppen op een omnichannel-oplossing!
Bekijk hieronder enkele oplossingen met SiteKiosk.

Self-service in een high traffic omgeving

Een drukke balie in een fastfood restaurant. Ticketverkoop bij een evenement. Met een bestelzuil voorzien van een pin automaat en met Sitekiosk verhoog je de omzet en de doorstroom zonder inzet van extra personeel. De kortere wachttijden worden gewaardeerd door uw bezoekers. Door het aanbod slim weer te geven stimuleer je upsell en crossell. Waar nodig zorgt een PIN automaat voor een vertrouwde betalingsmogelijkheid.

Breng de webshop naar de winkelvloer

De detailhandel ontwikkelt zich sneller dan ooit. Klanten verwachten een snelle en geïntegreerde omnichannel ervaring, maar het advies van de retailer en de winkelbeleving blijven van toegevoegde waarde voor de klant. Jammer genoeg is het assortiment online altijd groter dan in de fysieke winkel, maar met een webshopzuil voorzien van SiteKiosk breng je de webshop naar de winkelvloer. De klant heeft meer keuze en de winkel blijft een relevante bestemming, zelfs voor een online aankoop. Betalen kan dan via de kassa of een bestelzuil met PIN automaat.

Meer zichtbaarheid, meer resultaat

Een webshopzuil kan ook een extra middel zijn voor promoties en loyalty-programma’s of bijvoorbeeld door aanbiedingen te printen. Dáár waar het resultaat direct zichtbaar is in het aankoopgedrag! 

Bestelzuilen met SiteKiosk voor Prénatal

In iedere winkel van Prénatal, in totaal 46 winkels in Nederland, staat een bestelzuil met SiteKiosk. De bestelzuil draagt bij aan de omnichannel strategie en helpt winkelmedewerkers om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn.

 

Klanten kunnen artikelen scannen, om zo de betreffende productpagina via de webshop in beeld te krijgen en de mogelijkheid hebben om artikelen te bestellen en direct te betalen. Ook kunnen klanten de productpagina (de URL) naar zichzelf mailen en zich via het aanmeldformulier inschrijven voor de nieuwsbrief.

 

 • Met SiteKiosk Windows Plus wordt de webshop van Prénatal getoond.

   

  SiteKiosk

Welkoop-bestelzuilen met SiteKiosk en SiteRemote

Welkoop gaat in al haar winkels een bestelzuil plaatsen. In totaal 155 bestelzuilen! De doelstelling is om een volledig omnichannel retailer te zijn. Door de toevoeging van de kiosk aan het winkelconcept is Welkoop in staat om breder assortiment aan te bieden aan haar klanten.

 

 • Met SiteKiosk Windows Plus wordt de webshop van Welkoop getoond. 
 • Met SiteRemote worden de zuilen op afstand beheerd. 

   

  SiteKiosk    SiteRemote

ANWB-bestelzuilen met SiteKiosk en SiteRemote

Met 85 bestelzuilen brengt ANWB het uitgebreide assortiment van producten en diensten uit de webshop onder de aandacht in de fysieke winkels. Zo kun je nee-verkopen terugdringen en voorkomen dat men de winkel verlaat zonder iets te kopen. 

 

 • Met SiteKiosk Windows Plus wordt de webshop van ANWB getoond. Ook zijn "skins" en screensavers ingesteld.
 • Met SiteRemote worden de zuilen op afstand beheerd. 

 

Case    Skins

Bestelzuilen voor Berden Mode

In de winkels van Berden Mode staan bestelzuilen met SiteKiosk Windows Plus waarop de webshop van Berden Mode wordt getoond. Een kleur niet op voorraad? Klanten kunnen alle artikelen opzoeken op de zuil.

 

 • Met SiteKiosk Windows Plus wordt de webshop van Berden Mode getoond en met het on-screen toetsenbord kunnen artikelen worden opgezocht en besteld. 

Bestelzuil voor Boots apotheek Utrecht

Bij Boots apotheek Utrecht brengt staat een bestelzuil met SiteKiosk Windows Plus waarop de webshop van Boots apotheek wordt getoond. Zo kunnen klanten en verkopers het uitgebreide assortiment uit de webshop bekijken. 

 

 • Met SiteKiosk Windows Plus wordt de webshop van Boots apotheek getoond en met het on-screen toetsenbord kunnen artikelen worden opgezocht en besteld.