Buitenzuil met SiteKiosk 

Maak van een buitenzuil een informatiepunt. SiteKiosk is onmisbaar om die toegang te reguleren en beveiligen. Tenslotte wil je dat gebruikers alléén op jouw website of webshop kijken.

Laat klanten veilig gebruikmaken van het internet op een outdoor-oplossing!
Bekijk hieronder enkele oplossingen met met SiteKiosk.

 

Buitenzuil als informatiepunt voor Landal

In het park van Landal Burgh Haamstede staat een buitenzuil met SiteKiosk Plus waarop de website van VVV Burgh Haamstede wordt getoond. Zo kunnen bezoekers gemakkelijk informatie over de regio bekijken.

 

  • Met SiteKiosk Plus wordt de website van VVV Burgh Haamstede getoond met het on-screen toetsenbord.

 

Buitenzuil als informatiepunt voor VVV Kamperland

Buiten de winkel van VVV Kamperland staat een buitenzuil met SiteKiosk Plus waarop de website van VVV Kamperland wordt getoond. Zo kunnen toeristen gemakkelijk informatie over de regio bekijken.

 

  • Met SiteKiosk Plus wordt de website van VVV Kamperland getoond met het on-screen toetsenbord.

Ontvangstzuil voor Schenk Tanktransport

Op de parkeerplaats van Schenk Tanktransport staat een ontvangstzuil met SiteKiosk Plus waarop een website wordt getoond. Zo kunnen chauffeurs zien welke parkeerplek vrij is en aangeven waar ze gaan parkeren.

 

  • Met SiteKiosk Plus wordt de website van Schenk Tanktransport getoond en met het on-screen toetsenbord kunnen chauffeurs aangeven waar ze gaan parkeren.

Fietsopstappunt voor VVV Cadzand-Bad

In het fietsopstappunt is een touchscreen ingebouwd waarop via SiteKiosk Plus de website van VVV Cadzand-Bad wordt getoond. Zo kunnen fietsers en wandelaars gemakkelijk informatie opzoeken en nieuwe routes uitstippelen.

 

  • Met SiteKiosk Plus wordt de website van VVV Cadzand-Bad getoond met het on-screen toetsenbord.

't Wachtertje in Oostkapelle als informatiepunt

In het centrum van Oostkapelle kunnen toeristen in het 't Wachtertje informatie van de regio opzoeken. De touchscreens, waar de website van VVV Oostkapelle op wordt getoond, zijn voorzien van SiteKiosk Plus. 

 

  • Met SiteKiosk Windows Plus wordt de website van VVV Oostkapelle getoond en met het on-screen toetsenbord kunnen bezoekers gemakkelijk informatie opzoeken.