Filteren
Maandag 02 December 2019

Touchtafels met SiteKiosk bij UNIZO Topseminar

Prestop verhuurd touchscreen tafels met 55" pcap touchscreen voor UNIZO Topseminar.

Lees verder
Maandag 06 Augustus 2018

Inspiratietafel voor KARWEI

n de nieuw verbouwde winkels van KARWEI staan inspiratietafels met SiteKiosk waarop een webpagina van KARWEI wordt getoond. Zo kan KARWEI beleving creëren en haar klanten op een interactieve manier inspireren.

Lees verder
Maandag 04 September 2017

Buitenzuil als informatiepunt voor Landal

In het park van Landal Burgh Haamstede staat een buitenzuil met SiteKiosk Windows Plus, hierop wordt de website van VVV Burgh Haamstede getoond. Zo kunnen bezoekers gemakkelijk informatie over de regio bekijken en opzoeke

Lees verder
Maandag 04 Juli 2016

Buitenzuil als informatiepunt voor VVV Kamperland

Buiten de winkel van VVV Kamperland staat een buitenzuil met SiteKiosk Windows Non-Profit, hierop wordt de website van VVV Kamperland getoond. Zo kunnen toeristen gemakkelijk informatie over de regio bekijken en opzoeken.

Lees verder
Maandag 01 Februari 2016

Touchtafel voor stadskantoor Den Bosch

In de Burgerplaza van gemeente Den Bosch staan touchtafels met SiteKiosk Windows Non-Profit waarop de website van de gemeente wordt getoond. Zo kunnen burgers informatie bekijken over bijvoorbeeld bouwprojecten of zelf ee

Lees verder
Donderdag 12 November 2015

Ontvangstzuil voor Schenk Tanktransport

Op de parkeerplaats van Schenk Tanktransport in Rotterdam staat een ontvangstzuil met SiteKiosk Plus waarop een website wordt getoond. Zo kunnen chauffeurs zien welke parkeerplek vrij is en aangeven waar ze gaan parkeren.

Lees verder