85 ANWB-bestelzuilen met SiteKiosk en SiteRemote

Met 85 bestelzuilen brengt ANWB het uitgebreide assortiment van producten en diensten uit de webshop onder de aandacht in de fysieke winkels. Zo wordt de omnichannel-strategie versterkt en wil ANWB nee-verkopen terugdringen.

Webshop, skins en screensaver

ANWB wil in de winkels een specifiek aanbod van producten en diensten prominent presenteren. Het is niet gewenst de website en webshop hiervoor aan te passen, daarom hebben we in SiteKiosk Windows Plus een “skin” gemaakt rond de weergave van de website en webshop. De skin toont promotionele teksten en afbeeldingen en biedt een menu waarin de promotie-opties als eerste naar voren komen. Zelfs indien de webshop niet beschikbaar is, blijft de promotiefunctie van de informatiezuilen in stand. Daarnaast zijn sommige webpagina’s voorzien van een code die de weergave van de skin aanpast: zo tonen bijvoorbeeld sommige webpagina’s de e-mail mogelijkheid en andere pagina’s niet. Niet relevante functies van een standaard browser en meldingen van Windows worden onderdrukt, zodat de ervaring van de bezoeker eenvoudig en consistent is. Ook zorgt SiteKiosk Windows Plus ervoor dat het scannen van de barcode van een winkelproduct direct een zoekopdracht in de webshop ingeeft en direct de productpagina van de webshop oproept. 

skins & screensavers SiteKiosk Windows Plus

Veilig beheer op afstand met SiteRemote 

De content en settings van de screensaver en eventuele signage op het touchscreen worden op afstand aangestuurd, maar lokaal op de informatiezuil opgeslagen, onafhankelijk van de webshop. De ICT-afdeling van ANWB kan met SiteRemote een bestelzuil op afstand overnemen om bepaalde handelingen uit te voeren wanneer dat nodig is. Updates van signage, content en settings kunnen naar alle zuilen, diverse groepen of specifieke zuilen worden gestuurd. Het centraal dashboard – realtime inzicht – geeft de werkingen weer. Ook zijn diverse statusmeldingen zichtbaar per zuil, locatie en groep.

Automatisch uitschakelen

Als een zuil in de winkel staat is het fijn als deze zichzelf uitschakelt, bijvoorbeeld na sluitingstijd. Voor ANWB worden de zuilen uitgeschakelt op basis van een schema per locatie, hierin zijn alle openingstijden, feest- en koopzondagen opgenomen. 

Privacy

ANWB wil zorgvuldige omgaan met de gegevens van bezoekers, daarom wordt de sessie van een bezoeker na een time-out beëindigd en worden alle gegevens gewist en wordt de klant automatisch uitgelogd van de webshop.

De ANWB-bestelzuil is een groot succes 

ANWB_Banner_02

 

Een goede samenwerking is essentieel

ANWB spreekt lovend over de samenwerking met Prestop. Naast de uitstraling van de bestelzuil, die helemaal in de ANWB-stijl is ontworpen, heeft de weldoordachte combinatie van hardware en software ervoor gezorgd dat de doelstellingen van de ANWB zelfs overtroffen zijn. 

Retail & interactieve oplossingen

Klanten verwachten een snelle en geïntegreerde omnichannelervaring. Wij beloven de ultieme beleving en waarborgen de gewenste interactie voor elke gebruiker in elke retail-omgeving. De connectie met data, presentaties, diensten en producten is met een vingerafdruk gelegd.