A-Z Barbecue heeft BBQ-service bestelzuil met SiteKiosk op drie vakantieparken

Bestelzuilen met SiteKiosk voor A-Z Barbecue op vakantieparken

A-Z Barbecue & Gourmet Party Service levert voor een volledig verzorgde BBQ-ervaring. Ze regelen alles voor een heerlijke barbecue: bezorgen, ophalen, de afwas en schoonmaken zit allemaal bij inbegrepen bij de service. 

Op drie plekken hebben zij nu Prestop bestelzuilen geplaatst waar SiteKiosk op draait. Deze staan strategisch opgesteld naast de recepties in recreatieparken van Roompot en Landal, in Nieuwvliet-Bad en Roggel. Op de Luminant bestelzuilen, met een signage scherm en touchscreen kunnen vakantiegangers hun barbecue met eten, borden, bestek etc. voor de volgende dag bestellen. Ze kunnen gemakkelijk door de producten en foto's scrollen om zo een beter beeld te krijgen dan wanneer ze aan de receptie hetzelfde zouden vragen.

Ook winst voor vakantieparken

De vakantieparken hebben ook een flink profijt aan de zuilen en hebben na de eerste drukke maand gebruik al gezegd dat ze de self-service zuilen graag zouden willen laten staan en dat ze er tevreden mee zijn. Het scheelt namelijk in personeel en de parken krijgen een provisie.

Met deze oplossing haalt A-Z Barbecue meer bestellingen binnen en zijn zowel de recreatieparken als de bezoekers tevreden door de gemakkelijkheid en stressloze ervaring.

De zuilen kunt u vinden op het Roompot Beach Resort in Nieuwvliet-Bad, het Landal Beach Resort in Nieuwvliet-Bad, en recreatiepark de Leistert in Roggel.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over bestelzuilenSitekiosk of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in.