Bestelzuilen als omnichannel oplossing voor Paardekooper

Paardekooper is één van de grootste onafhankelijke distributeurs van verpakkingen en disposables in Europa. Zij leveren producten voor de detailhandel, foodservice en industriële markt.

De eerste Paardekooper Store 2.0 is inmiddels geopend in Rotterdam. Prestop heeft in deze winkel twee bestelzuilen met pinterminal en barcode scanner geplaatst. Via de bestelzuilen wordt, naast de 5.000 producten die in de winkel aanwezig zijn, het complete assortiment van circa 75.000 producten weergegeven via de webshop die draait op Sitekiosk. SiteKiosk zorgt voor een veilige weergave van hun webshop waardoor klanten artikelen kunnen scannen, om zo de betreffende productpagina via de webshop in beeld te krijgen en de mogelijkheid hebben om artikelen te bestellen en direct te betalen.

Zo profiteren klanten van een nog breder en veelzijdiger aanbod. Middels een speciale configuratie kunnen klanten barcodes van artikelen scannen via de zuil, zo komt direct de juiste productpagina op het touchscreen in beeld.

Off- en online verbinden met een bestelzuil

Paardekooper wil het de klant zo makkelijk mogelijk maken, ongeacht welke verkoopkanaal er wordt gebruikt. Zij zien de bestelzuil als omnichannel oplossing die off- en online met elkaar verbindt. 

Meer informatie

Wil je meer informatie over bestelzuilen of Sitekiosk?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl