Brunswick dit toont digitale showroom met SiteKiosk op tafels en zuilen

Maandag 06 Februari 2023

Bruncwick Boat Group is de mondiale koploper in waterrecreatie en zet zich volledig in om zowel op het water als daarbuiten ervaringen te transformeren.

Touchtafels en zuilen op de Boat Show

Op de Boat Show in Düsseldorf, die plaatsvond van 21 tot 29 januari, heeft Brunswick verschillende oplossingen van Prestop gehuurd, met specifieke focus op SiteKiosk. Na hun ervaring op de Nautic-Salon in Parijs, koos Brunswick dit keer voor een andere aanpak. Naast vier zuilen hebben ze ook twee touchtafels gehuurd. Deze werden geleverd door Prestop, inclusief pc's en SiteKiosk, voor een veilige weergave van hun websites.

Bootconfigurator en virtuele showroom

SiteKiosk speelt een cruciale rol bij het bieden van een veilige en beheersbare internetomgeving voor de bezoekers. Op deze manier kunnen de touchtafels optimaal gebruikt worden om de gloednieuwe bootconfigurator van Brunswick te presenteren. Bezoekers kunnen nu op een indrukwekkende manier zelf boten samenstellen op de 55" tafels, waarbij de applicatie mooi naar voren komt op het full hd-scherm.

Ook op de zuilen kunnen de bezoekers gebruikmaken van SiteKiosk om door de virtuele showrooms van Quicksilver en Bayliner te scrollen en verschillende modellen op de schermen te bekijken. Dankzij SiteKiosk kan Brunswick een interactieve en veilige beleving bieden aan de bezoekers van de Boat Show.

Geïnteresseerd in het tonen van jouw showroom op een zuil of tafel met SiteKiosk?

bekijk ons verhuuraanbod informatiezuilen   bekijk ons verhuuraanbod touchtafels   

 

bezoek ons interactive experience center   online meeting inplannen