Digitale brochures die draaien op SiteKiosk zorgen voor papierloosheid op de beurs voor Mobilane

Maandag 03 April 2023

Mobilane, wereldwijd pionier in het bevorderen van een groener en gezonder leefklimaat, staat aan de top als marktleider in duurzame ontwikkeling en levering van gepatenteerde innovatieve groensystemen. Met een breed scala aan groenoplossingen, waaronder kant-en-klare hagen, groene daken, en groene wanden en gevels, biedt Mobilane voor bijna elke situatie een passende oplossing.

Introductie van SiteKiosk door Mobilane

Op de BouwBeurs 2023, die plaatsvond in de Jaarbeurs Utrecht van 6 tot en met 10 februari, heeft Mobilane indruk gemaakt met haar innovatieve benadering van bezoekersinteractie. Een van de opvallende kenmerken van de Mobilane-stand was het gebruik van SiteKiosk, een beveiligde browser, die zorgde voor een naadloze en boeiende digitale ervaring. SiteKiosk draaide op Prestop zuilen, maar is in overige gevallen ook zeker mogelijk op Windows-tablets, touchtafels en andere hardware, zolang het maar een Windows PC en een touchscreen heeft.

SiteKiosk: De papierloze benadering

In lijn met haar streven naar duurzaamheid en milieuvriendelijke praktijken, besloot Mobilane om volledig papierloos te werken tijdens de BouwBeurs. Met behulp van SiteKiosk werden papieren brochures volledig vervangen door digitale exemplaren. Deze innovatieve benadering bood talloze voordelen, zowel voor Mobilane als voor de bezoekers van de stand.

Papierloze brochures op de beurs

Waarom heb je zuilen gehuurd? 

"Wij wilden in onze stand graag twee informatiezuilen om onze brochure digitaal op te tonen. Duurzaamheid is erg belangrijk en dit voeren we ook overal door. Zo was onze hele stand 100% duurzaam & circulair. We drukken al op FSC-papier en CO2-neutraal, alleen wilden we tijdens de BouwBeurs nog een stapje verder gaan. We hebben dus besloten om 100% papierloos te werken tijdens de beurs. Dit was dan ook de reden dat we de informatiezuilen in onze stand hadden staan. Hier konden collega’s de brochure digitaal laten zien en bezoekers konden de brochure door middel van een QR-code de brochure ook direct downloaden. Verder hadden we in onze stand bij alle producten QR-codes waarbij een factsheet werd gedownload met productinformatie."

Een greep uit devoordelen van SiteKiosk

 1. Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid

  Door het elimineren van papieren brochures en het overstappen op digitale versies, heeft Mobilane opnieuw haar inzet voor duurzaamheid en milieubehoud getoond. Bezoekers waardeerden de groene aanpak van het bedrijf en waren blij met de mogelijkheid om informatie digitaal te kunnen ontvangen.

 2. Interactieve beleving

  Met SiteKiosk konden bezoekers actief deelnemen aan de beurservaring. Ze konden door de digitale brochure bladeren, productinformatie opvragen en relevante gegevens downloaden via QR-codes. Deze interactieve benadering trok de aandacht en zorgde voor een boeiende ervaring.

 3. Efficiëntie en Tijdsbesparing

  Dankzij SiteKiosk konden de informatiezuilen van Mobilane constant beschikbaar zijn voor bezoekers. Er was geen behoefte aan fysieke brochures die opnieuw bijgevuld moesten worden, waardoor het standteam zich kon richten op andere belangrijke taken.

 4. Veilighid en Beveiliging

  SiteKiosk is een beveiligde browser die ervoor zorgde dat de digitale ervaring van de bezoekers veilig en betrouwbaar was. Mobilane kon met een gerust hart vertrouwelijke informatie op de informatiezuilen aanbieden.

Het Succes van SiteKiosk

De keuze van Mobilane om SiteKiosk te integreren in haar stand op de BouwBeurs 2023 bleek een groot succes te zijn. Bezoekers reageerden positief op de papierloze aanpak en waardeerden de mogelijkheid om snel en eenvoudig informatie te kunnen vinden. Het gebruik van SiteKiosk versterkte het imago van Mobilane als een vooruitstrevend en milieubewust bedrijf dat klantgericht denkt.

 

Geïnteresseerd in brochures interactief tonen?

bezoek ons interactive experience center   online meeting inplannen