Heineken Experience Amsterdam: SiteKiosk op Bottle Your Own bestelzuilen

Maandag 05 December 2022

De Heineken Experience is een must-visit bestemming voor bierliefhebbers en toeristen die geïnteresseerd zijn in de rijke geschiedenis van Heineken. Gevestigd in de voormalige Heineken Brouwerij, in het hart van Amsterdam, biedt deze iconische locatie een fascinerende kijk in het erfgoed van het merk, het brouwproces, de innovaties en zelfs de sponsoringactiviteiten. Met zijn vernieuwde opzet na een grondige verbouwing, biedt de Heineken Experience nu een nog meeslepender en interactiever bezoek aan.

 

 

Bottle Your Own

Bij de Heineken Experience draait het niet alleen om het ontdekken van de geschiedenis en het brouwproces van Heineken, maar ook om het bieden van een interactieve en gepersonaliseerde ervaring voor elke bezoeker. Een van de hoogtepunten van het vernieuwde concept zijn de bestelzuilen, waarmee je een uniek flesje Heineken kunt bestellen en personaliseren.

De "Bottle Your Own" oplossing is een combinatie van op maat gemaakte hardware en software, waarmee bezoekers de mogelijkheid hebben om hun eigen gepersonaliseerde Heineken flesje te bestellen en te betalen. Deze innovatieve bestelzuilen zijn sinds 2012 aanwezig in de Heineken Experience en hebben sindsdien een evolutie doorgemaakt. Maar liefst 1 op de 5 bezoekers maakt gebruik van deze mogelijkheid om een gepersonaliseerd flesje te bestellen. Deze zuilen hebben custom software van Omnivision draaien op SiteKiosk.

Een Meertalige Ervaring

De software van de bestelzuilen is beschikbaar in maar liefst 20 talen, waardoor bezoekers van over de hele wereld kunnen genieten van deze unieke ervaring. Of je nu Engels, Spaans, Frans of een andere taal spreekt, je kunt gemakkelijk je gepersonaliseerde flesje Heineken bestellen en betalen.

Prestop bottle your own

Bezoekers bestellen hun eigen bierflesje.

Prestop bottle your own heineken experience screenshot omnivision software
Prestop bottle your own heineken experience screenshot omnivision software
Prestop bottle your own heineken experience screenshot omnivision software
Prestop bottle your own heineken experience screenshot omnivision software
Prestop bottle your own heineken experience screenshot omnivision software

Uitbreiding van het Concept

Het succes van de bestelzuilen heeft geleid tot de uitbreiding van het concept. Vanwege de grote vraag en om de bestellingen van de bezoekers over meer ruimte te spreiden, zijn er twee extra bestelzuilen toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat elke bezoeker de kans krijgt om op zijn gemak een gepersonaliseerd flesje Heineken te bestellen.

SiteKiosk op bestelzuilen Heineken Experience

SiteKiosk speelt een cruciale rol bij de bestelzuilen van de Heineken Experience. Het biedt bezoekers een naadloze en veilige interactieve ervaring, waardoor ze moeiteloos hun gepersonaliseerde Heineken-producten kunnen bestellen. Met SiteKiosk kunnen bezoekers genieten van een gebruiksvriendelijke interface en een probleemloos bestelproces. Het is een waardevolle toevoeging aan de algehele beleving van de Heineken Experience.