Heineken Experience Amsterdam: ticket bestelzuilen van Prestop met SiteKiosk software

Ticketzuilen in de Heineken Experience

Als je een bezoek aan Amsterdam plant, is de Heineken Experience een must-visit bestemming voor bierliefhebbers. De Heineken Experience is een interactieve tour door de voormalige brouwerij van Heineken, waar je alles te weten kunt komen over het brouwproces van Heineken-bier en de geschiedenis van het merk. Om je bezoek aan de Heineken Experience nog beter te maken, heeft Prestop de ticket bestelzuilen ontwikkeld met SiteKiosk software.

Samen met een team van interieur ontwerpers hebben we de hardware op maat gemaakt zodat het aansloot op de materialen zoals glas, tegelwerk en specifieke lakkleuren.

 

Wat zijn de ticket bestelzuilen van Prestop met SiteKiosk software?

De ticket bestelzuilen van Prestop met SiteKiosk software zijn interactieve zuilen die het mogelijk maken om snel en gemakkelijk tickets voor de Heineken Experience te bestellen. Je kunt deze zuilen vinden bij de ingang van de Heineken Experience. Het gebruik van deze zuilen is heel eenvoudig: je kiest de datum en het tijdstip waarop je de Heineken Experience wilt bezoeken, je selecteert het aantal tickets dat je wilt bestellen, en je betaalt met je creditcard of pinpas. Vervolgens krijg je je tickets direct uit de zuil.

Volgens Heineken is 20% van de totale ticketverkoop, dus ook van online, via de bestelzuilen. Dat komt onder andere omdat veel toeristen voorbijlopen en spontaan zin hebben om de Experience te bezoeken.

Bekijk de demonstratievideo hieronder!

 

Heineken Experience ticket kiosk ticketbestelzuil Prestop

Bezoekers kunnen gemakkelijk hun tickets bestellen via de kiosk.

Hoe werkt SiteKiosk software?

SiteKiosk software is een softwarepakket dat speciaal is ontwikkeld voor interactieve zuilen en kiosken. Het is een krachtige en flexibele software die kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke toepassing. Met SiteKiosk software kun je een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke interface creëren voor je interactieve zuilen. Het stelt je ook in staat om verschillende betaalmethoden te integreren, waaronder creditcardbetalingen, pinbetalingen en betalingen via mobiele telefoon.

Voordelen van de ticket bestelzuilen van Prestop met SiteKiosk software

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van de ticket bestelzuilen van Prestop met SiteKiosk software bij de Heineken Experience:

 • Snel en gemakkelijk bestellen:
  • Met de ticket bestelzuilen kun je in slechts enkele minuten tickets bestellen, zonder dat je in de rij hoeft te staan.
 • Altijd beschikbaar:
  • De ticket bestelzuilen zijn altijd beschikbaar tijdens openingstijden. Geen pauze van personeel is nodig.
 • Gebruiksvriendelijk:
  • De interface van de ticket bestelzuilen is gebruiksvriendelijk en intuïtief, waardoor het voor iedereen gemakkelijk is om tickets te bestellen.
 • Snelle betaling:
  • De SiteKiosk software maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk te betalen met verschillende betaalmethoden, waardoor het hele proces snel verloopt.
 • Geen wachttijd:
  • Door het gebruik van de ticket bestelzuilen vermijd je de lange wachtrijen bij de ingang van de Heineken Experience, waardoor je meer tijd hebt om van je bezoek te genieten.

Hoe werkt het bestellen van tickets bij de Heineken Experience met de ticket bestelzuilen van Prestop en SiteKiosk software?

Het bestellen van tickets bij de Heineken Experience met de ticket bestelzuilen van Prestop en SiteKiosk software is heel eenvoudig:

 1. Ga naar de ticket bestelzuilen bij de ingang van de Heineken Experience.
 2. Kies de datum en het tijdstip waarop je de Heineken Experience wilt bezoeken.
 3. Selecteer het aantal tickets dat je wilt bestellen.
 4. Betaal met je creditcard of pinpas.
 5. Je ontvangt je tickets direct uit de zuil.

Geïnteresseerd in een ticketzuil?

Bekijk het aanbod en vraag een vrijblijvende offerte aan   bezoek ons interactive experience center