Huur informatiezuilen met SiteKiosk voor virtuele ervaring van Nederland door Cyclomedia

Maandag 02 Januari 2023

In de wereld van vandaag, waar technologie ons leven beheerst, is het belangrijk om slimme en efficiënte oplossingen te vinden. Cyclomedia, een toonaangevend bedrijf op het gebied van geospatiale beeldvorming, heeft dit begrepen en biedt nu een unieke ervaring aan: Street Smart. Met behulp van informatiezuilen, verhuurd door Prestop, kunnen bezoekers een virtuele versie van Nederland verkennen en profiteren van slimmere en duurzamere werkwijzen. In dit artikel ontdek je meer over deze innovatieve oplossing en hoe je informatiezuilen kunt huren om zelf te ervaren wat Street Smart te bieden heeft.

Ontdek Nederland op een Informatiezuil

Met Street Smart krijg je toegang tot een digitale replica van Nederland, die je kunt verkennen op een 55-inch landscape informatiezuil. Deze zuil, beschikbaar op de InfraTech-beurs, stelt bezoekers in staat om samen met de deskundige medewerkers van Cyclomedia de mogelijkheden van de app te ontdekken. Door middel van interactieve kaarten en gedetailleerde luchtfoto's kunnen gebruikers een dieper inzicht krijgen in de omgevingen die ze willen verkennen. Of je nu een professional bent die werkt aan infrastructurele projecten of gewoon nieuwsgierig bent naar de schoonheid van Nederland, Street Smart biedt een unieke virtuele ervaring die je horizon verbreedt.

Veilige Weergave van de App met SiteKiosk

Bij het huren van informatiezuilen bij Prestop profiteer je niet alleen van de krachtige functionaliteiten van Street Smart, maar ook van de veilige weergave van de app dankzij SiteKiosk. SiteKiosk is een geavanceerde softwareoplossing die ervoor zorgt dat de app op de informatiezuil veilig en beschermd wordt weergegeven.

Met SiteKiosk hoef je je geen zorgen te maken over onbevoegde toegang tot andere applicaties of websites op de informatiezuil. Het zorgt ervoor dat de gebruikers alleen toegang hebben tot de gewenste app, in dit geval Street Smart van Cyclomedia. Dit is vooral belangrijk wanneer de informatiezuilen worden gebruikt op openbare evenementen of drukbezochte locaties, waar beveiliging en privacy essentieel zijn.

Daarnaast biedt SiteKiosk ook andere handige functies, zoals de mogelijkheid om de app automatisch op te starten bij het inschakelen van de informatiezuil en de beperking van de gebruikersnavigatie binnen de app. Dit zorgt voor een gestroomlijnde en intuïtieve gebruikerservaring, waarbij de focus ligt op de specifieke functionaliteiten van Street Smart.

Met SiteKiosk is Cyclomedia je verzekerd van een veilige en betrouwbare weergave van de Street Smart-app op de informatiezuilen van Prestop. Ze konden zich volledig concentreren op het verkennen van de virtuele wereld van Nederland, terwijl ze genieten van gemoedsrust wat betreft de beveiliging van de app en de bescherming van gevoelige gegevens.

Informatiezuil Prestop verhuur Cyclomedia Street Smart

Cyclomedia aan het woord

Chantal Brick, Marketing Manager bij Cyclomedia, is enthousiast over de resultaten die ze hebben behaald door gebruik te maken van de informatiezuilen van Prestop.

Ze merkt op: "De zuil trekt heel veel mensen naar de stand en laat ons goed onze oplossing tonen en ervaren... fijn om te hebben!"

De informatiezuil heeft Cyclomedia geholpen om hun oplossingen beter onder de aandacht te brengen en bezoekers een interactieve en boeiende ervaring te bieden. Dit heeft geleid tot een grotere betrokkenheid en interesse van potentiële klanten.

 

Geïnteresseerd in het huren van informatiezuilen met SiteKiosk?

bekijk het aanbod en vraag vrijblijvend een offerte aan   contact SiteKiosk   bezoek ons interactive experience center