Laffa gebruikt SiteKiosk op self-service QSR desk zuil

Maandag 06 September 2021

Een laffa is van oorsprong een Irakees platbrood, dat in veel landen in het Midden-Oosten wordt gegeten. Laffa's worden gebakken in een traditionele tanooroven, een kleioven uit het Midden-Oosten die al eeuwenlang wordt gebruikt voor het bakken van een verscheidenheid aan gebak. Bij Laffa kun je het échte eten uit het Midden-Oosten proeven en sinds kort dit bestellen via de Prestop self-order kiosk.

Eind oktober is er bij Laffa deze bestelzuil QSR geleverd. Dit 24" balie model is uitermate geschikt voor dit street food (QSR) restaurant, maar is daarnaast ook geschikt als zelfscankassa door zijn bonprinter en QR/barcode scanner. Zowel de klant als de keuken krijgt een bonnetje van de bestelling.

Voor deze vestiging van Laffa zorgt de bestelzuil ervoor dat de medewerkers zich volledig kunnen focussen op het maken van de lekkerste gerechten. Een ander groot voordeel is dat de klanten hun bestelling buiten kunnen plaatsen en betalen. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk en snel on-the-go iets meenemen zonder een CoronaCheck te hoeven doen.

De bestelsoftware is van Jamezz, waarbij SiteKiosk ervoor zorgt dat de klant de applicatie niet kan verlaten.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over bestelzuilen voor qsr's, SiteKiosk of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in.