lnfozuilen met SiteKiosk voor Wonen Limburg

Voor Limburgs grootste woningcoporatie hebben we een aantal zuilen kunnen leveren met SiteKiosk. Wonen Limburg: actief in de hele provincie en in het aangrenzend Zuidoost-Brabant. Een woningcorporatie die niet de stenen, maar juist de mensen centraal stelt.

Buurtwinkels met informatiezuilen

In opdracht van Wonen Limburg hebben we infozuilen geleverd in zeven buurtwinkels: Horst, Venray, Panningen, Weert, Roermond, Sittard en Heerlen. Wonen Limburg biedt hiermee extra diensten aan de samenleving en Prestop is blij hier aan mee te kunnen werken. Support op de hele oplossing wordt geleverd, zodat de klant zich om niks zorgen hoeft te maken.

Software en ontwerp

Wonen Limburg heeft samen met Prestop gekeken naar de beste oplossing voor het tonen van hun website: SiteKiosk. Op hun website https://www.wonenlimburg.nl/ kunnen bestaande bewoners, zowel koop als huur, terecht voor info. Ook woningzoekenden kunnen hierop veel informatie vinden over gaan wonen in Limburg.

Om de 24" Evolution zuil een extra persoonlijke smaak te geven, hebben we stickerdesigns gemaakt waarvan de klant er eentje heeft gekozen. Zo hebben ze nu een duidelijke Call to Action en welkomstgroet.

Ook je bewoners informeren met SiteKiosk?

Download SiteKiosk voor windows  

bestel sitekiosk windows