Nederlandse Waterstofkaart getoond door Missie H2 tijdens Wind meets Gas event

Maandag 05 Februari 2024

Onder het motto 'Nederland Waterstofland 2030' streeft Missie H2 ernaar om samen met TeamNL, waterstofambassadeurs Kiran Badloe en Marit Bouwmeester, en de (water)sportbonden de reeds ingezette waterstofrevolutie met positieve energie te inspireren, versterken en versnellen.

Tijdens Wind meets Gas 2023 in Groningen presenteerde Missie H2 hun Waterstofkaart op een gehuurde 55-inch kiosk van SiteKiosk. Lees hieronder meer!

bekijk ons aanbod huurzuilen hier

SiteKiosk toont Missie H2 Waterstofkaart tijdens event

Missie H2 presenteerde de Waterstofkaart op een grote kiosk tijdens het toonaangevende evenement in Noord-Nederland over waterstof en offshore energie. Op 12 en 13 oktober stond de interactieve stand van Missie H2 centraal. Bezoekers kregen de mogelijkheid om alle waterstofprojecten in Nederland te verkennen via het grote, heldere scherm van de gehuurde 55-inch Prestop kiosk. Op die manier konden zij inzicht krijgen in de ontwikkelingen op de waterstofmarkt. De bescherming van deze pagina werd verzorgd door onze beveiligde browser SiteKiosk. Zoals altijd zijn onze huurzuilen plug-and-play, waarbij onze installateur alleen stroom en netwerk hoefde aan te sluiten. Prestop neemt hiermee de zorgen weg bij haar klanten, zodat zij zich volledig kunnen richten op de bezoekers.

SiteKiosk evolution kiosk 55 inch verhuur