Norah gebruikt Sitekiosk op Prestop informatiezuilen

Vrijdag 13 Maart 2020

Value Added Manufacturer

Als Value Added Manufacturer ontwerpen en produceren we niet alleen alle informatie- en bestelzuilen, maar richten we ook de pc’s in. We denken ook samen met de reseller en eindklant na over de beste locatie in de winkel.

Niet alleen dat, maar we geven bijvoorbeeld ook trainingen aan het winkelpersoneel. Trainingen over wat de zuil voor vergroting van het werkplezier en omzet kan bieden doordat de klant niet alleen meer informatie kan worden geboden, maar ook een groter assortiment.

Wij vinden daarnaast dat een zuil ook fraai vormgegeven moet zijn, zodat het optimaal past in de winkelomgeving. Dit maakt ons de Value Added Manufacturer en dit was dan ook de reden dat Norah overstapte van leveranciers en koos voor de informatiezuilen van Prestop.

Norah mode met Sitekiosk en Prestop informatiezuilen

Norah is een vrouwen mode merk. Het doel van het merk is om vrouwen het zelfvertrouwen te geven om te zijn we ze zijn. Nu heeft Norah in 32 van haar winkels een informatiezuil staan waar Sitekiosk op draait.

Omdat deze zuilen een modulaire frontplaat hebben, kan hier van alles worden ingebouwd, in dit geval zijn er barcodescanners voor de kleding geïnstalleerd. Op deze manier kunnen de shoppers kijken of er andere maten of kleuren van het kledingstuk online te bestellen zijn via Sitekiosk. 

Meer informatie

Wil je meer informatie over informatiezuilen of Sitekiosk?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl