Plattegrond-app via SiteKiosk op infozuil voor de Universiteit van Amsterdam

Maandag 02 Oktober 2023

De Universiteitsbibliotheek van de Universiteit van Amsterdam (UVA) biedt bezoekers een handige manier om zich te oriënteren in de drie toegankelijke gebouwen via het atrium. Door gebruik te maken van de moderne 43-inch informatiezuil van Prestop waar SiteKiosk voor een veilige omgeving zorgt, wordt het verkennen van de bibliotheek een moeiteloze ervaring.

Informatiezuil ideaal voor wayfinding bibliotheek

De Universiteitsbibliotheek van de UVA bestaat uit drie gebouwen die toegankelijk zijn via het atrium. Op de 43-inch informatiezuil van Prestop kunnen bezoekers plattegronden vinden van de verschillende etages. De UVA-website draait op de kiosk via onze beveiligde browser, SiteKiosk. Door op een etage te klikken, kunnen ze de plattegrond gedetailleerd bekijken en de bibliotheek verkennen. Daarnaast kunnen bezoekers gericht zoeken met de opties "Bestemmingen en Collecties" naar specifieke voorzieningen of boekencollecties.

Maatwerkdesign voor een standaardprijs

De zuil is speciaal ontworpen voor de UVA, gebaseerd op een kiosk die we eerder voor State of Art hebben gemaakt. Die kiosk had twee kleinere touchscreens, maar de UVA wilde één groot touchscreen met behoud van hetzelfde design en rolstoelvriendelijkheid