Remo Fashion houdt beursactie met SiteKiosk huurlicentie

Maandag 04 December 2023

Binnen de wereld van mode en winkelen is vernieuwing cruciaal. Remo Fashion heeft dit inzichtelijk en heeft onlangs een opmerkelijke beursactie georganiseerd door gebruik te maken van gehuurde SiteKiosk licentie met Prestop zuilen. Tijdens het beursevenement konden bezoekers bij de stand van Remo Fashion profiteren van aantrekkelijke voordelen via de zuil, waaronder 10% korting en gratis verzending bij hun aankopen. Een ware retail shop-in-shop, of in dit geval, een shop-in-beurs!

Beursacties, opvallen en extra omzet met een gehuurde zuil

Remo Fashion pakte groots uit tijdens de Familiedagen in Evenementenhal Gorinchem en benutte deze gelegenheid ten volle. Tijdens dit gezellige dagje uit in de herfstvakantie, presenteerde Remo Fashion niet alleen een selectie van hun kledingassortiment, maar transformeerde ook de bezoekerservaring door de inzet van een gehuurde informatiezuil met SiteKiosk.

Voordelen van de gehuurde zuil

Aantrekkelijke aanbiedingen voor beursbezoekers

Exclusief voor de beursbezoekers bood Remo Fashion verleidelijke kortingen aan, waaronder een aantrekkelijke 10% korting op alle aankopen, in combinatie met gratis verzending.

Gemakkelijke bestelopties via de zuilen

De geavanceerde Prestop zuil maakte het bezoekers buitengewoon makkelijk om hun favoriete kledingstukken te bestellen. Met slechts een paar tikken op het scherm konden ze hun keuzes maken en direct afrekenen via de webshop, veilig gepresenteerd via onze beveiligde browser, SiteKiosk.

Interactieve beursbeleving

De zuil bood niet alleen gemak maar voegde ook een interactief element toe aan de beurservaring. Bezoekers konden door de nieuwste collecties bladeren, gedetailleerde productinformatie bekijken en zelfs persoonlijke aanbevelingen ontvangen op basis van hun voorkeuren.

Verhoog de effectiviteit van je beursstand

Het inzetten van een gehuurde zuil op beurzen biedt niet alleen gemak en een verbeterde ervaring voor bezoekers, maar het vergroot ook de kans op conversie en verhoogt de omzet aanzienlijk. Met een gebruiksvriendelijke interface en aantrekkelijke aanbiedingen, zoals kortingen en gratis verzending, kun je de interesse van potentiële klanten vastleggen en stimuleren tot directe aankopen.