SiteKiosk runt Twelve bestelapplicatie bij Bounce Valley Aalsmeer

Maandag 04 September 2023

Ontdek de revolutie in snack- en frietbestellingen

Bounce Valley Aalsmeer heeft de manier waarop je snacks en frietjes bestelt naar een hoger niveau getild met de introductie van de nieuwe zelfbedieningskiosken. Met de nadruk op de beveiligde browser SiteKiosk en de bestelapplicatie van Twelve op de bestelzuilen van Prestop, wordt het bestellen tijdens een kinderfeestje of een dag vol plezier nu moeiteloos en efficiënt.

Gemak en smaak gecombineerd

Onze twee Evolution zuilen zijn uitgerust met een indrukwekkend 24-inch touchscreen display, waardoor een geheel nieuwe dimensie aan zelfbediening wordt toegevoegd. Of je nu op zoek bent naar een knapperige snack tussen sprongen door of hunkert naar heerlijk goudgeel gebakken friet, onze kiosken bieden het allemaal.

Veilig en eenvoudig afrekenen

Elke zuil is voorzien van een handige pin terminal, waarmee je veilig en eenvoudig kunt afrekenen. Geen gedoe meer met contant geld of lange wachtrijen. Bestellingen zijn in een handomdraai geplaatst en afgerekend, zodat je meer tijd hebt om te genieten van je favoriete traktaties.

Duidelijk overzicht met bonnetjes printer

Daarnaast beschikken onze kiosken over een bonnetjes printer, zodat je altijd een duidelijk overzicht hebt van je bestelling. Geen verwarring meer over wat je hebt besteld. Het overzichtelijke bonnetje geeft je de zekerheid dat je precies krijgt wat je hebt gekozen.

Efficiënte communicatie met trilschijf-houder

Als kers op de taart hebben we een trilschijf-houder toegevoegd om je op de hoogte te brengen wanneer je bestelling klaar is om opgehaald te worden. Zo hoef je niet in de buurt van de kiosk te blijven wachten, maar kun je rustig genieten van de andere attracties en activiteiten in Bounce Valley Aalsmeer.

Prestop self-service kiosk Bounce Valley amusementspark

Conclusie: Een nieuwe dimensie in bestelgemak

Met SiteKiosk en Prestop bestelzuilen biedt Bounce Valley Aalsmeer een revolutie in zelfbediening, waar gemak en smaak naadloos samenkomen. Veilig afrekenen, duidelijke overzichten en efficiënte communicatie maken deze kiosken de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een probleemloze en plezierige eetervaring tijdens hun bezoek aan Bounce Valley Aalsmeer.

Ben je op zoek naar een besteloplossing voor jouw luchtkussenpark of een ander recreatie- en amusementpark?

Neem contact met ons op