SiteKiosk toont configurator van CSrugs op designer beurs

Maandag 06 Maart 2023

CSrugs, de producent van innovatieve karpetten, legt een sterke nadruk op kwaliteit, hoogwaardige service en maatwerk. Hun gepassioneerde en deskundige medewerkers helpen klanten bij het ontwerpen en kiezen van perfecte vloerkleden die bij hun wensen passen.

Bestemming: Design in het Klokgebouw met de Eminent X

Op de beurs Destination: Design, die plaatsvond in het Klokgebouw in Eindhoven van 22 tot en met 24 januari, was CSrugs aanwezig om hun vloerkleden te presenteren. Maar ze wilden ook testen of het inzetten van een tafel in hun showroom of in de showrooms van hun verkooplocaties een effectieve aanvulling zou zijn. Om dit te onderzoeken, huurden ze de Eminent X in en draaiden ze SiteKiosk met hun website en configurator erop. Het concept van een shop-in-shop werd positief ontvangen door de bezoekers en CSrugs zelf. De reacties waren bemoedigend en nu kijkt CSrugs met interesse naar de toekomst om te zien hoe dit concept verder ontwikkeld kan worden!

Geïnteresseerd in het tonen van jouw configurator op een touchtafel met SiteKiosk?

bekijk ons verhuuraanbod en vraag vrijblijvend een offerte aan   bezoek ons interactive experience center   online meeting inplannen