Webshop Prénatal op bestelzuilen met SiteKiosk

Maandag 07 Oktober 2019

Daniel Dunk van Prénatal is ecommerce manager. Hij vertelt: "Voor de winkels van Prénatal waren we op zoek naar een oplossing die bijdraagt aan onze omnichannel strategie en onze winkelmedewerkers helpt om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn. We kozen voor bestelzuilen met SiteKiosk."

Bestelzuil met SiteKiosk voor een veilige weergave van Prénatal webshop

Prénatal heeft gekozen voor een bestelzuil van Prestop met een 24” touchscreen met ingebouwde barcodescanner en pinautomaat. SiteKiosk zorgt voor een veilige weergave van hun webshop waardoor klanten artikelen kunnen scannen, om zo de betreffende productpagina via de webshop in beeld te krijgen en de mogelijkheid hebben om artikelen te bestellen en direct te betalen. Ook kunnen klanten de productpagina (de URL) naar zichzelf mailen en zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

 

Bestelzuilen    SiteKiosk

Alles van A tot Z geregeld

Voor Prénatal is het van belang dat alles door één partij wordt gedaan. Prestop ontzorgt door alles uit handen te nemen, zij verzorgen de hardware, inrichting van skin en veilige weergave van webshop met SiteKiosk, koppeling met pinautomaat en barcodescanner, support en het beheer van de bestelzuilen. Voor Prénatal hebben ze zelfs de planning en organisatie voor de totale uitrol van de zuilen verzorgd.

Meer informatie

Wil je meer informatie over bestelzuilen of SiteKiosk? 
Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl