Welkoop kiest voor software-oplossing van Prestop

Maandag 04 Maart 2019

Welkoop gaat in al haar winkels een bestelzuil plaatsen. De doelstelling is om een volledig omnichannel retailer te zijn. Door het gebruik van SiteKiosk, SiteRemote en LogeMeIn Rescue is er een complete oplossingen aangeboden op zowel hardware als software.

Met SiteRemote beheert Welkoop al haar zuilen

Doordat de zuilen verspreid staan over het hele land heeft Welkoop ervoor gekozen om gebruik te maken van Siteremote. Met SiteRemote kan Welkoop SiteKiosk, wat draait op haar informatiezuilen, op afstand beheren. Het zorgt er tevens voor dat er rapporten bijgehouden kan worden over het gebruik van de zuil en kunnen ze op afstand het configuratiebestand aanpassen.

SiteKiosk zorgt voor veilige weergave van de Welkoop website

Voor Welkoop is het van uiterst belang dat haar klanten op de bestelzuilen veilig van de website kunnen gebruiken. Prestop heeft voor Welkoop een SiteKiosk configuratie gemaakt die veilig internetten mogelijk maakt.

Prestop software-oplossing biedt omnichannel retailer flexibiliteit.

“Welkoop breidt met de introductie van bestelzuil van Prestop de winkelvloer met ruim 50% uit. Deze virtuele uitbreiding van onze winkels is een belangrijke stap in de groei naar het worden van een volledig omnichannel retailer. Daarnaast biedt de door Prestop opgeleverde software-oplossing een hoop flexibiliteit waardoor de zuil de komende jaren makkelijk mee kan groeien met onze ambities.”

Jasper Kusters - Format Manager Online/Product Owner bij Welkoop

LogMeIn rescue ideaal voor beheer zuilen van Welkoop

Prestop kan met LogMeIn rescue op afstand de pc’s van de zuilen overnemen, zo ontzorgen we Welkoop. Bij eventuele storingen kunnen wij de pc van de betreffende informatiezuil op afstand overnemen om zo vanuit ons kantoor het probleem te verhelpen. Een groot deel van de storingen kan zo direct worden verholpen zonder dat Welkoop daar zelf veel moeite voor heeft hoeven te doen, of dat er een technisch dienst naar de locatie gestuurd hoeft te worden.

 

Meer informatie

Meer informatie over de geleverde bestelzuil: lees hier.
Wil je meer informatie over bestelzuilen, self-service kiosken of de geleverde software-oplossing? 
Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl