Filteren
Maandag 01 Oktober 2018

Berden Mode toont volledig assortiment op bestelzuilen

In de winkels van Berden Mode staan bestelzuilen met SiteKiosk Plus waarop de webshop van Berden Mode wordt getoond. 

Lees verder
Maandag 03 September 2018

Bestelzuil voor Boots apotheek Utrecht

Boots apotheek Utrecht brengt met de bestelzuil het uitgebreide assortiment van producten uit de webshop onder de aandacht in de fysieke winkel.

Lees verder
Maandag 06 Augustus 2018

Inspiratietafel voor KARWEI

n de nieuw verbouwde winkels van KARWEI staan inspiratietafels met SiteKiosk waarop een webpagina van KARWEI wordt getoond. Zo kan KARWEI beleving creëren en haar klanten op een interactieve manier inspireren.

Lees verder
Maandag 04 Juni 2018

Webshopzuilen showroom Breeman BMW

In de showroom van Breeman BMW staan informatiezuilen met SiteKiosk Plus. Op deze zuilen wordt de website van Breeman BMW getoond, zodat bezoekers en verkopers altijd het actuele aanbod van auto's kunnen bekijken.

Lees verder
Maandag 02 April 2018

Fietsopstappunt voor VVV Cadzand-Bad

In het fietsopstappunt is een touchscreen ingebouwd waarop via SiteKiosk Windows Non-Profit de website van VVV Cadzand-Bad wordt getoond. Zo kunnen fietsers en wandelaars gemakkelijk informatie opzoeken en nieuwe routes u

Lees verder
Maandag 05 Februari 2018

't Wachtertje in Oostkapelle als informatiepunt

In 't Wachtertje in Oostkapelle kunnen toeristen informatie opzoeken op het touchscreen, hierop wordt met SiteKiosk Windows Non-Profit de website van VVV Oostkapelle getoond. 

Lees verder
Maandag 04 December 2017

PC's met SiteKiosk voor Scapino

In de winkels van Scapino vind je informatiepunten, deze worden door verkopers en klanten gebruikt om het gehele assortiment te bekijken. Indien in de winkel een product niet op voorraad is kan deze direct besteld worden via de webshop. 

Lees verder
Maandag 30 Oktober 2017

EnquĂȘtezuilen voor gemeente Utrecht

In verschillende zorginstellingen in Utrecht staan enquêtezuilen met SiteKiosk waarmee via een website een enquête kan worden ingevuld. Zo kunnen bewoners en bezoekers van de zorginstellingen een tevredenheids

Lees verder
Maandag 04 September 2017

Buitenzuil als informatiepunt voor Landal

In het park van Landal Burgh Haamstede staat een buitenzuil met SiteKiosk Windows Plus, hierop wordt de website van VVV Burgh Haamstede getoond. Zo kunnen bezoekers gemakkelijk informatie over de regio bekijken en opzoeke

Lees verder
Maandag 04 Juli 2016

Buitenzuil als informatiepunt voor VVV Kamperland

Buiten de winkel van VVV Kamperland staat een buitenzuil met SiteKiosk Windows Non-Profit, hierop wordt de website van VVV Kamperland getoond. Zo kunnen toeristen gemakkelijk informatie over de regio bekijken en opzoeken.

Lees verder
Maandag 01 Februari 2016

Touchtafel voor stadskantoor Den Bosch

In de Burgerplaza van gemeente Den Bosch staan touchtafels met SiteKiosk Windows Non-Profit waarop de website van de gemeente wordt getoond. Zo kunnen burgers informatie bekijken over bijvoorbeeld bouwprojecten of zelf ee

Lees verder
Donderdag 12 November 2015

Ontvangstzuil voor Schenk Tanktransport

Op de parkeerplaats van Schenk Tanktransport in Rotterdam staat een ontvangstzuil met SiteKiosk Plus waarop een website wordt getoond. Zo kunnen chauffeurs zien welke parkeerplek vrij is en aangeven waar ze gaan parkeren.

Lees verder